Nov 23, 2017, 12:17 AM

Върху всяко лице 

  Poetry » Other
368 1 0

Зад всички маски
ни се ще
да надникнем,
само зад усмивката –
не.

 

Последната крепост
на мнимата 
сигурност
е върху всяко
лице.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??