Dec 31, 2008, 12:17 PM

Върнах се 

  Poetry » Love
1022 1 11

Върнах се... С наведена глава...

Тихо влизам - в стаята ти свети...

Чакал си ме... Вмъквам се едва

с цялата вина на световете...

 

Погледът ти плъзга се встрани...

Ти мълчиш... А колко ли ме мразиш!

Думите не спирай, говори! -

Гордостта ми, стъпканата, пазиш?!

 

Чакал си ме... Късно се прибрах...

Зная, че в сърцето ти е рана...

А в очите ти прочетох страх...

Тук съм. Върнах се... за да остана!

© Мариела Челебиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??