Jun 17, 2009, 8:24 PM

Върната надежда 

  Poetry » Love
547 0 1

Един следобед се усмихнах –

животът ми се промени.

Когато таз усмивка стихна,

до мене беше вече ти.

 

Протегнах към тебе ръка.

Съмнение в мене гореше,

но щом те докоснах с тъга,

животът ми друг вече беше.

 

Така променя се съдбата -

с усмивка, с въздишка дори.

И няма я вече тъгата

от несбъднати наши мечти. 

© Йоана Йосифова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??