Докосни ме за миг пак, Любов,
със ръцете му ти докосни ме.
Дай ми сила ти пак за живот
и в прегръдките мои върни го!
Нищо друго не искам, Любов,
само него безкрайно желая.
Той е смисълът в този живот,
той е всичко, което мечтая!
И тръгни, настигни го, Любов,
и кажи му какво е за мене.
Говори му, не спирай, Любов,
нека знае болката в мене!
И накрая дай му, Любов,
туй сърце, тъжното, в мене,
нека вземе го в този живот,
нека бъде завинаги с него!
© Кристина All rights reserved.