Oct 5, 2008, 3:30 PM

Върни се! 

  Poetry » Other
680 0 4

(Днес се навършват шест месеца от смъртта на Силва Грийн - dakota)

 

Да си я спомним с добро!

Така искам да пуша.

Някой живота прегази.

Толкоз нелепо, нечестно, нечисто, в април...

Усмихвам се на надеждата.

Съдбата си мразя.

Шепна молитва обречена:

Върни се! За да съм бил...

Така искам да викам за премълчаното!

Тишината да късам. Да повтарям: обичам!

Няма смисъл. Нямам смисъл сега да оставам.

Целувам отминали дни. И изтичам...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??