Feb 10, 2016, 1:57 PM

Върни се 

  Poetry » Love
191 0 0

Горестният ми вик

разкъса тишината.

Вдигнах ръце към небето

и помолих земята

да те върнат при мен.

Поне за миг, поне за ден.

Не знаеш ли, че без теб

съм пресъхнал извор,

без капчица вода.

Като замръзнал камък,

потънал в тишина.

Като самотна пътечка

в гъстата черна мъгла.

Върни се! Ела!

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??