Feb 27, 2018, 4:46 PM

Върни се любов 

  Poetry » Love
358 1 1

Върни се любов от старите спомени, 

не ме измъчвай повече така, 

сърцето ми ти прави помени, 

душата ми е болна от тъга. 

 

Върни се любов от старите спомени, 

дай ми надежда, вдъхни ми живот, 

възкреси боже тези стари спомени, 

и дай ни шанс за нов живот. 

 

Върни любовта от старите спомени, 

боли там боли и не спира да боли, 

сърцето ми там прави помени, 

очите безспирно ронят сълзи. 

 

Върни се любов от старите спомени, 

надежда върни, върни ми живот, 

ех зная, зная, че старите спомени, 

няма да те върнат в моя живот. 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??