Sep 22, 2006, 11:03 AM

Върви си! 

  Poetry
622 0 9
Върси си!Не искам безгрижно да скиташ
в мечтите ми шепнейки нежни лъжи.
Върви си!Не искам със жар да оплиташ
душата ми в мрежа от лунни лъчи.
Върви си!Не искам случайно да срещам
лика ти измамен в съня си!Боли!
Върви си!Не искам безкрай да усещам
в сърцето си студ и безмълвни мъгли.
Върви си!Не искам наивно да вярвам,
на твоите думи,на твойте очи,
на твоята обич,привидна,невярна...
Върви си!Не казвай ни дума...Мълчи!

© Ивелина Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??