Jun 9, 2007, 8:16 PM

"Върви си!" 

  Poetry » Love
588 0 8


                                            Сърцето ми - кървяща рана,
                                            от думи две прободено в зори
                                            и любовта ми в скреж обляна,
                                            все спомня общите мечти.

                                           "Върви си!" - рече ми студено,
                                            след страстната, безсънна нощ.
                                            Как гледаше ме само отчуждено,
                                            но сигурен във мъжката си мощ.

                                            Тогава те разбрах наистина,
                                            последно сбогом е била нощта
                                            и аз, уви, не съм единствена,
                                            не съм за тебе идеалната жена.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??