На кумеца (Румен Ченков)
И радостен, и тъжен -
вървиш по своя път...
Животът ти - окръжност,
в която няма смърт.
С душа - ранима струна -
голгота и олтар,
съдба - дъга безумна,
сърце - изтлял пожар,
със вяра - слънце свято,
изгряло в песента,
с копнеж - мистичен вятър,
докоснал Вечността...
© Вилдан Сефер All rights reserved.