Nov 7, 2007, 8:30 AM

Вътре в теб 

  Poetry
1287 0 16
 

 

 

Вътре в теб...

порой вали...

Недей да търсиш в мен

своите сълзи...

Не съм тъжна...

открих синева...

със усмивка...

от ангел си тръгнах...

С любовта.

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??