Mar 14, 2024, 11:05 PM

Във дните, в които те няма... 

  Poetry » Love
117 1 1

ВЪВ ДНИТЕ, В КОИТО ТЕ НЯМА 

 

Във дните, в които те няма...

Вали!

И е тихо!

Като въздух пред буря,

като мрак след мъгла!

Като пътека, сред хиляди пътища,

а насред една...

Тишина!

Дъждът е измамен!

Без теб е студено...

Без ръката ми в твойта ръка!

Тогава сънувам-

ръцете ти смело...

И чакам да мине дъжда!

Във дните, в които те няма...

Вали!

 

12.03.2024

Диана Димитрова

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??