Jul 24, 2007, 8:34 AM

ВЪВ ХРАМА 

  Poetry
558 0 10
Във храма вече всеки идва,
отправя съкровено молитва.
И тук открива свойта тишина,
частица от любов и чистота!
На този свят добре дошли сме,
парадно ли ще си отидем!?
Белязани от Космоса със знак,
ни носят вяра и прозрачност.
Повярвалите, без сълзи ридаят,
а някъде дете проплака, роди се!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??