Oct 12, 2012, 11:54 AM

Във косите - старо злато 

  Poetry » Landscape
791 0 12

Оголява гората. Проблясва

във косите ù старото злато.

Тази вечер - без було невяста,

се венчава за късното лято.

 

Сиви облаци - кумове стари,

водят вятъра-сват отдалече

и звънят дъждовете-сватбари:

"Таз невяста слана ще попари,

мило лято, отивай си вече!"

 

 

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??