Feb 18, 2011, 4:08 PM

Във теб е скрита... 

  Poetry » Love
535 0 3

Във теб е скрита цялата Вселена,

преди взрива и след това,

ти сякаш си от Светлина родена

и как да не открия с тебе Любовта!

 

Сияеш с твое крехко съвършнство,

като изящна морска раковина,

със теб ли съм, е истинско блаженство,

защото Ти си Истинската ми Любима!

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??