Nov 16, 2006, 2:45 PM

Във тъмна нощ 

  Poetry
1122 0 18

Във тъмна нощ,

студена и безлунна

се скитам сам

във уличната пустота

загърнат в тънкото

палтенце и сгрян

от своята мечта.

Студа не сещам

топло е в душата

аз крача без посока

начертана,

очите търсят тебе

в тъминината ,

а ти си там,

щастлива и засмяна.

Във тъмна нощ

се сбъдвали желания,

красиви, нежни

и безброй мечти,

а тъмна нощ

щом свършела в

стенания,

се раждали

прекрасни дни.

Във тъмна нощ

студена и безлунна

вървя към теб

да срещнеме деня,

замлъкват в тази нощ

словата,  

а аз и ти сме

сбъдната мечта.

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??