Apr 27, 2012, 3:33 PM

Възбуда 

  Poetry » Erotic
1633 2 0

Докосни ме, влажна съм, паря.

Очите са мокри, когато цялата кожа изгаря.

Докосни ме, треперя, копнея за страст -

робиня безплътна под твоята власт.

 

Докосни ме с ледени устни,

лед е сърцето ти, лед са ръцете.

Рисувай със скреж по моето тяло,

превърни цветовете ми в самотното бяло!

 

Докосни ме, вече не паря,

крехка съм, нежно до тебе догарям.

Докосни ме с очи мълчаливи,

нямам нужда от думи лъжливи.

 

Тръгни си, не искам дори да те прегърна,

помни как огъня в лед го превърна!

Тръгни си, аз съм само с име Лолита,

а ти си сън и само възбуда.

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??