Jan 12, 2018, 8:01 PM

Възклицание 

  Poetry » Phylosophy
380 0 2

Миг на самота и съзерцание.

Ще чуе ли някой моето стенание?

Не. Отново завладя ме разочарование.

Крясък и смърт. Обещание.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??