Apr 3, 2012, 4:24 PM

Възкресение Христово! 

  Poetry
496 0 0

ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

 

Възкресение Христово

с пролетта пристигна, знай!

Яйчице добро отново

на хорцето ще играй!

 

Всеки радостно избира

най-доброто яйчице,

почва да се дуелира

със тъй смело сърчице!

 

Нека Божията воля

да пребъде в този свят!

Нека всички да се молим

за баща и майка, брат!

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??