Nov 10, 2017, 4:21 PM

Взаимоо...разрушения 

  Poetry
421 0 0

Чудя се какво ли е да имаш баща,

който не пие бира за закуска 

и да го молиш да остава, не да напуска

битието ти всяка нощ.

 

Чудя се какво ли е да имаш брат,

който те целува за здравей,

и те прегръща за добро утро,

вместо да поздравява като змей

с пламъци от думи.

 

Чудя се какво ли е да имаш баба,

която не смята, че братовчедите 

са по-важни от съществуването ти

безгрижно. 

 

Чудя се, семейство ли получих 

на рождения си ден

или уроци безброй за 

света студен.

 

 

© Жале Семпере All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??