Jul 2, 2005, 8:59 PM

Вземи ме ветре 

  Poetry
881 0 0
Вземи ме ветре на крилата си,
отнеси ме далече от тук,
отдавна се давя в сълзите си,
в гърдите ми напира вик.
Ветре, чуваш ли безмълвното  
стенание   на сърцето?
Чуваш ли плачът на душата?
Дете изгубено  аз плача в тишината.
Плача, ридая без вик, без надежда.
Отнеси ме ветре далече от спомена,
от рани кървящи, от болката смазваща!
От мисълта, че съм обречена,
тебе ветре да гоня, а себе си да губя...
 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??