Apr 29, 2008, 1:03 PM

Вземи ръцете ми 

  Poetry » Love
844 0 14
 

Вземи ръцете ми, стопли ги,

тъй нека малко помълчим.

Спри думите си, преглътни ги,

със ласки може да ги заменим.

 

Във теб смирено ще се вглеждам,

ръце ще вплитам в твоите коси,

две думи безспир ще ти нашепвам,

чист извор ще са моите очи.

 

Хвани ръцете ми, стопли ги,

в добро и лошо да вървим.

Виж устните ми, целуни ги,

една любов да изградим.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??