Mar 17, 2017, 7:37 AM  

Взривени желания 

  Poetry » Erotic
1451 15 19

Взривени желания  властват  във мрака

без мисъл за  грях  или обща  вина,

до мен  ту  щастлива от  радост проплакваш,

ту шепнеш без глас...А след туй - тишина!...

 

И призрачни сенки трептят по тавана,

отвън  срамежливо наднича луна...

В нощта фантастична  без дъх  съм  останал

след  бурните ласки на жадна  жена!...

 

Огъваш се – тънка  и  стройна  тръстика,

люляна от страстно-вълшебния миг!...

За нищо не мисля!... Горещо откликвам...

Ти с мъка  удържаш  щастливия  вик...

 

В  нов порив се сливаме диво и мощно,

и двама сме само  на тази земя!...

Пресъхнали, устните шепнат пак: „Още!...”

Проплакваш щастлива...След туй - тишина!...

 

 

© Роберт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??