Apr 9, 2017, 1:28 AM

Wanderwall 

  Poetry » Free verse
237 1 0

Харесвам от теб
жълтите спомени,
да се заровиш в косата ми,
че пазиш ключа от гръдната клетка

и как миришеш на мое.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??