Oct 23, 2007, 10:50 AM

XXX 

  Poetry
570 0 6
 

Не чувам птици днес,

ни пърхащи криле

Ръцете ми - изгнили клони

протягат се към теб,

и сухото небе се рони...

Изсъхнали са мойте корени,

студени са ръцете ти...


Аз жаден съм, пресъхнал, гневен,

застинал във очакване да пия

капки дъжд сред жарката пустиня,

а пясък, докъдето поглед стига,

е светът около нас,

но докато ти изгряваш,

към залеза отивам аз...


Надявам се покоят да е вечен.

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??