Feb 20, 2009, 7:09 AM

Я кажи, знаеш ли ти... 

  Poetry » Humour
1242 0 11
 

Я кажи, знаеш ли ти...

 

... как китара без струни звъни?

Знаеш ли ти как море без вълни рополи?

Знаеш ли ти как слънцето нощем блести?

Знаеш ли ти как падат нагоре звезди?

 

Знаеш ли ти как дъжд без капки вали?

Знаеш ли ти как буря без вятър ехти?

Знаеш ли ти как на лято падат листа?

Знаеш ли ти как зимата цъфват цветя?

 

А знаеш ли ти...

 

                     ... как назад се върви?

Знаеш ли ти как без глас човекът крещи?

Знаеш ли ти как песен безкрайно звучи?

Знаеш ли ти как птицата  спряла лети?

Знаеш ли ти как рибка се дави в сълзи?

 

Не знаеш, нали?...

Сега очите затвори и си го представи...

 

 

© Пи Мор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??