Jul 6, 2009, 8:37 AM

Яла да ти гледам, бате! 

  Poetry » Other
822 0 17

-Яла да ти гледам, бате!

Ей, че бяла си глава!

От Живота бая патиш,

ама още си беля!

Виждам, казват ми чертите,

взел си си добра жена.

Хайде, не жали парите-

имаш и добри деца!

 

Шепите и понапълни

вярващият във Доброто...

Коси - змии, очи - мълнии:

-Ха, да те забрави злото!

 

Циганските думи в мен покълнаха,

но главата ми отдавна завъртя,

предсказанията и, напълно сбъднала,

тази, що парите не допря...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??