Oct 12, 2024, 6:27 AM

Ямб в рамка на танка в трето лице единствено число 

  Poetry
49 0 0

благодари - че

те познава и че с теб

сприятелява

 

се - несподелена ле

любов и въжделена

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??