Спри се… човече!
Дълго тъгуваме!
Лято е вече,
нека… лудуваме!
Ей го… морето!
На няколко часа е!
Взимай бомбето
да не слънчасаме!
Сгъвай за плажа
белите потници.
Не слагай в багажа
гел за самотници.
Грабвай буркана
с металните левове.
Двама в Каварна
ще късаме шевове!
С теб - над скалите
ще пеем с Юрая!
Там… сред вълните
ни чака, Джулая!
Юри
Йовев
Юли
2021 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.