Jul 3, 2007, 11:14 AM

Юлски екстаз 

  Poetry
849 0 12

Юлски длани нашепват омая
и се спускат по тънки води,
на реката по белите струни
заръмяват със сребърни ноти.
И луната, изпълнена с обич,
тази нощ е преляла в любов,
под звездите с душата си
те обвивам със нежност...
Ти се смееш и галиш косите ми,
аз притихвам под твоите длани
и полюшват се люлчени песни
на звездите, от ласки  наситени.
Ромоли своята песен реката,
юлска жажда отпила от нас,
във дъга ни оплита луната,
извисява ни в юлски екстаз.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??