Oct 8, 2015, 11:44 PM

Юристката 

  Poetry » Love
457 0 0

Аз твойта красота не мога я опиша, колкото и думи да изпиша...

Днес как ли се събуди мисля си, вървейки сред стотици сгради, хора,

 сред крясъка на всички птици. Как ли? Права  или на къдрици...

 

 Момиче мило със чупливата коса. Днес искаш на кафе, на чаша вино или кино, утре сопваш ми се с твойто "Не!"...

Момичето с чупливата коса...

 

 Вие - юристка безпощадна! Грехота е да сте най-красива на света! Грехота е!... Ще се видим във съда!

© Чарли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??