Jan 22, 2010, 9:42 AM

За черновата 

  Poetry » Humour
524 0 3
(из цикъла „Вицове в рими”)

Любимата на всички поетеса,
условно ще я кръстя Луда Свирка,
в народното читалище „Прогрес и
велик напредък”, нова стихосбирка

представяше. Един мастит поет,
уж на шега, изтъкна заядливо,
че сигурно, със повечко късмет,
колежката, безспорно талантлива

би съумяла стих да сътвори
достоен и за мъж. Аргументира
той тезата си с факта, че дори
и Господ Бог, създавайки всемира,

от кал изваял първо е Адам.
А Свирка отговори му с това:
„Така е, да, от собствен опит знам!
Аз също пиша първо чернова!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??