Nov 18, 2011, 10:37 AM

За четиридесет години скитане 

  Poetry » Civilian
601 0 2


За четиридесет години скитане


Бедността ни е в очите, не в ръцете...
Слабостта ни е в гърдите, не в ръцете...
Гордостта ни е в книгите, не в ръцете...

(А ръце са ни дадени
да творим, градим и събаряме...)

Делата ни са дела на изменчивите...
Думите ни са думи за глухи и слепите,
угаждащи ни лъжи(ци). Где истините!?

(Животът ни е живот
за четиридесет години скитане...)

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??