Oct 11, 2006, 12:21 AM

За да чуеш 

  Poetry
697 0 5

За да чуеш

Нагласи антените си

Радио „Нула”

Чуваш ли

Вече

Времето тече

Ето някой истини да научиш

Първо:

Земята е кръгла

Второ:

Винаги си носи оръжие

Защото живота е труден

Истина ти казвам

 

Познавах един човек –

Иисус

Другите много го харесваха

Успя да ги спечели

И те го отхвърлиха

Лесно

 

Вярваш ли в своя бог

Питам

Ето – църква

Молитви до късно, но

Вярваш ли всъшност

 

Религията е объркана

 

Съвет:

Ако не ти харесва живота ти

Потърси друга станция

Имаш още няколко възможности

Да убиеш не когото трябва

 

Съвет:

Приеми, че си белязан

От теб няма да стане водещ

Трудно е да си слушател

И не знаеш какво можеш

Затова чакаш

Чакаш някой да ти предложи

По-добър свят

По-добра програма

 

Истина ти казвам

Нямаш много време

Скрий се някъде

 

Закривам си очите и започвам да броя

От края към началото

След това да те няма

 

Казвам ти

Познавах го

 

05.10.2006

 

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??