Aug 9, 2020, 7:11 PM

За да не изглеждаш глупав 

  Poetry
408 0 0

-Какво предпочиташ -  глупаво или зло? - попита "Разумът", т.е. Съзнанието.
- Нека зло! Нека зло! - заподскача по фройдовски "то", инвентаризирайки подсъзнанието си.

В това време Бог някъде бе заспал, и ги остави да се оправят сами - тях, същинските самодвижещи сили.

Още много години, още много войни ще са нужни, преди да укрепнат така, че Доброто в тях да надвие.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??