Feb 11, 2005, 10:21 PM

за да те имам (3) 

  Poetry
941 0 0

 

замених си
Ме-Пе-Се-то
чейнчих
конят за кокошка
а ти
я побързай
и дай газ-
че
че

за да те имам

преварявам
100 кила ракия
никому не я продавам
и че

за да те имам

само теб да
притежавам
знай че
с тебе аз не се
е........ (таковам)
и че

за да те имам

аз със теб не се задėвам
тебе иска да надėне мойто
свирú
свирú
свирú
щуро
щурче

пегасче
зеленооко

а уморените (зелени) коне
ги убиват

налú

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??