Feb 1, 2005, 12:31 AM

За да те имам (4) 

  Poetry
855 0 1

Обрах всички НЕ - та на интернета
и единúчки,

за да те имам.

Омотах римите,
коленичейки ничком
крещях пред всички.
Крещях -
ооооооооооо...
...бичам...
...тееее!!

За да те имам,

разля ми се бирата
върху клавиатурата,
избегà мишката,
скапà ми се Пи -
Си - то
от напреже...

* * * * *
Изгоря ми бушона.

*************
Къде ми е коня
поне -
же
(зобва сълзите ми
позеленели)?
Довечера ще.
Обаче щото.
Запелте-
ч
e
ми е.
Беее - ли
Значи
Зна
че.
Ч
*

Боже...

и всичко това за да те имам.


Теб! Съществото@Вселена!

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ех,досега четох стихотворенията ти,ако така могат да се нарекат(защото са невероятни,и странни,и поглъщащи,и много много различни от всичко,писано тук).С огромна усмивка ти желая вдъхновение и муза за още творби(знам че е малко егоистично,но си е удоволствие да се четат
Random works
: ??:??