МНОГО ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ ИМА
СЪС БИСТРИ ОЧИ И ЧИСТИ ДУШИ,
АЛА И В НАЙ-СТУДЕНАТА ЗИМА
НЕКА ЩАСТИЕ СГРЯВА ДЕЦАТА ДОБРИ.
НЕКА САМО С УСМИВКИ ПОСРЕЩАТ
ВСЕКИ ПРАЗНИК И ДЕЛНИК ДОРИ,
НЕКА ЧЕСТИЧКО ДА СЕ ПОДСЕЩАТ,
ЧЕ ИМА КОЙ ДА ГИ ОБИЧА И КРЕПИ.
С ЛЮБОВ, НАДЕЖДА, ВЯРА ПРОДЪЛЖЕТЕ,
В КРАСИВО БЪДЕЩЕ ДА ИЗРАСТЕТЕ,
ПОСРЕЩАЙТЕ ЖИВОТА С ЛЕКОТА
И НА ПРИЯТЕЛ В НУЖДА ВИЙ ПОДАВАЙТЕ РЪКА.
ОБИЧАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ - ЖЪЛТИ, БЕЛИ, ЧЕРНИ.
БЪДЕТЕ ВИЙ ЕДИННИ И ДОБРИ,
ЗАЩОТО ЩАСТИЕТО ЗЕМНО
ТАКА ЩЕ СРЕЩНАТ ВАШИТЕ ДУШИ.
© Евелина Ангелова All rights reserved.