May 31, 2017, 11:16 AM

За хитреците от Европа 

  Poetry » Civilian
219 1 0

За хитреците от Европа

Европа пак ни критикува,
че ромите ни са без път,
че с българите не общуват
и в цигански гета стоят.

Днес са свободни да пътуват,
благини да усвоят...
Разбраха колко пари струват,
не искат те при тях да спратЕ

О, пак Европа ги закриля,
но те да са далеч от тях.
При нас отново ти засилват.
И ни прехвърлят своя грях!

Тук виждам двойните стондарти
и техния нечестен път
и прословутите им харти
с които да ни заблудят.

Аман от глупави съвети,
до тоя извод стигнах сам!
За чужда сметка,често взети!
Хитруването им го знам!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??