Може би...
не съм каквато бях...
Може би...
съм съвършено друга
Може би, годините,
са сложили печата си и върху мен -
със сигурност!
Но, аз пък няма да се жалвам!
Не ще зароня сълзи за това,
което днес е минало!
Било е!
Днес сме други вече!
Аз искам да се радвам днес
на дните си!
На това, което днес е във живота ми
На това, което утре, ще настъпи!
Дано е хубаво!
Дано е мир!
Дано света от лошото да се отърси!
Дано си всички спомнят...
че света... не ни принадлежи!
Той принадлежи на нашите деца!
Че времето не е наше!
То е, на нашите деца!
И нека всички да си спомнят,
че всички имаме деца!
Децата - те, не знаят, какво е омраза...
Те не правят войни!
Те играят игри... и живеят
щастливо в своят си, детският свят...
Научете нещо от тях...
Тогава живота ще стане по-хубав,
по-чист, по-щастлив
за всички!
Valentina Mitova
27/11/2023
© Valentina Mitova All rights reserved.