Jul 29, 2007, 3:38 PM

За карамфила и една камила 

  Poetry
639 0 2
Аз обичам карамфила,
както и една камила.
Тя го ръфа и се смее,
а носът и червенее.

Усмихнато слънце бодливо
подплаши кенгуру игриво,
а пъстрокрили пеперуди
литват като луди.

Пъстроцветна пролет мила
тича с моята камила.
Всички сладкогласни птички
бягат по терлички.

Една слънчева милувка
се блъсна в моята обувка,
а камилата я схруска
за сутрешна закуска.

© Девора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??