Feb 21, 2007, 7:17 AM

За кой ли път 

  Poetry
528 0 6
За кой ли път изтрих сълзите!
За кой ли път!
Не виждаш, те са в мене скрити!
И ни делят!

Превита, моли се душата
за кръстопът!
Но няма изход и отплата!
И няма път!

Какво направихме с мечтите,
със любовта!
Ще хлипат тихо в мрака скрити
до сутринта!

Не може да не се досещаш,
че тази плът
е не от вричане гореща,
за кой ли път!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??