Sep 23, 2011, 12:32 AM

За краставицата, зеленото човече и... 

  Poetry » Humour
546 0 1

 

Пърхайки с мокри ресници, през плач
ти ми разказа как снощи, далече
в свойта летяща чиния по здрач
те обладало зелено човече.

И в подчертан еротично аспект
ти ми описа, как с гънещ се вал,
като кардан, в онзи е-Н е-Л Обект
той теб подробно е опознал.

- Е, хайде стига! Ти май за канарче
с твоята УФО-история взе ме.
Мисля, че доста те слушах, макар че
да си призная, хич не ми дреме!

Я най-добре спри се с този театър
и вечер, когато си лягаш в кревата,
вземи си нормално работещ вибратор,
а корнишона хапни на салата.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??