Oct 10, 2013, 6:35 PM

За любимия човек 

  Poetry » Love
558 0 0

Обичам да се взирам в очите ти.
Толкова дълбоки и необятни като звездите.
Мога да ги гледам и да им се наслаждавам денонощно,
докато прокарвам пръсти през копринените ти коси.
Наслаждавам се на всеки миг прекаран с теб.
Наслаждавам се на красотата и добротата ти.
Всеки път, когато те погледна дъхът ми спира,
а сърцето ми започва да тупти сякаш ще изскочи от гърдите ми.
Ако можех, бих ти го дал цялото...
Бих ти дал всичко, бих направил невъзможното възможно.
Когато си покрай мен, чувствам как любовта обгръща цялото ми тяло,
как ми омекват колената и как мозъкът ми спира да работи...
Ето толкова много означаваш за мен, дори живота си бих дал за теб!...

© Живко Трендафилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??