Jan 7, 2008, 8:56 AM

За любовта 

  Poetry » Love
527 0 3
Тъй както птица дива, тъй както песен мила,
любовта ми към теб е жива и много красива!
Тъй както цвете нежно, тъй както море безбрежно
любовта ми към теб няма край - ти си моят златен рай!
Нежен вятър във нощта погалва твойта коса,
това всъщност е любовта и една красива мечта!
Една звезда свети в небето и огравя морето,
стопля нежно сърцето и шепне тихо в ушето -
Ти си новият ден, ти си слънцето, което грее в мен,
ти си вятърът нежен, ти си всичко за мен!
Истинската обич е една, не ме оставяй сама,
не погубвай любовта, защото няма да я срещнеш никога!

© Жани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??