За любовта
Това възвишено,
щастливо чувство
живее само
в книжното изкуство.
А във живота
често е на власт
неописуема и
долна страст…
И само грубите ни
интереси
стоят прикрити
в пищните завеси.
И вместо нежност,
искреност, любов
прозират само
хищници...
На лов!
© Христо Славов All rights reserved.