Oct 1, 2009, 12:20 AM

За любовта 

  Poetry » Love
511 0 1

Вървяхме двама в нощта,
под нощна светлина,
дали за мен и теб грее таз луна -
ах, туй е то съдба.

Вкусих от устните ти любовта
и в сърцето си усетих топлина,
в прегръдката ти сгушен сега -
дали пък туй не е лъжа.

Досега забутан в самота,
но открих твоята красота,
като ангел на облак ти стоеше
в ярка светлина, гледаща в мен
а аз бях поредния гамен.

Твоят поглед ме прониза в тъмнината,
като лъч светлина - мрака,
изпитвах странно чувство, непознато досега,
ала това бе тя любовта.

© Живодар Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??