Oct 23, 2020, 6:12 PM

За маските.... 

  Poetry
422 0 0

 

Дедите ни от древността

гонеха със маски- таласъми,

а таласъмите сега,

тури́ха маски на носа ни.

 

Къде сте, Кукери красиви,

със чанове и страшни гриви,

да овъргаляте в калта

тези таласъми диви?

 

Весо: 23.10.2020г.

© Веселин Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??