Apr 27, 2017, 4:54 AM

За мечтите бори се... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
471 3 7

 

 

 

Има моменти, в който искаме да се предадем.

В черупката си да се приберем. И забравяме...

Забравяме доброто. В копнежа удряме се упорито.

Но знай щастието идва, щом го посрещне сърцето.

Несъмнено мечтите се сбъдват, когато мечтаеш.

И за тях, за себе си и другите неуморно се трудиш.

В търсенето на най - значимото.Вдъхновението.

Обичта, която ще даде всичките си сили на Душата.

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??