Jan 15, 2009, 8:49 AM

За мен 

  Poetry » Phylosophy
794 0 1

Спомени отварят пак душата,
безсилна тя кърви,
а на вратата
черен кръст виси.

Хей, ти, усмихни се и не тъжи,
скоро ще ти мине,
зъби стисни, силен бъди
и напред продължи.

Ако спреш тук, значи се предаваш,
ооо, не, стани, ти трябва
още да бягаш, за да хванеш
влака за свойте мечти.

© Ралица Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??